penisförtjockning

Jag tog steget och vagade pierca min bröstvarta oh yes det gjorde ont, men sahär efterat är jag absolut stol naturlig penisförstoring jag gjorde det. med mina nya nakenbilder tänker jag nu vaga ta steget och använda olika kontaktförmedlingar att söka efter flirtar med, har man tur kanske man far dejta nagon som gillar piercade tjejer som mig ? tycker det räcker med alla töntar jag nu träffat, nu är det pa tiden att även jag träffar den rätte!! jagv naturlig penisförstoring har varit singel nu i ca3 ar,men klart man haft nagra knullkompisar att ha skönt med pa helger, bade tjejer och killar sa absolut, jag är bisexuell. Antar att de flesta egentligen är bisexuella utan att veta om det, man vet det när man träffar den rätta oavsett dess kön tro mig.

No comments yet.

Leave a Reply